Милиция квалифицировала взрыв в Энергодаре как умышленное убийство / telegraf.com.ua

Як повідомили УНІАН у керівництві Запорізького главку міліції, «у зв'язку з вибухом відкрито кримінальне провадження за ст. 115 Кримінального кодексу ("умисне вбивство").

Читайте такожУ Миколаєві засудили довічно чоловіка, який підірвав багатоповерхівку, щоб приховати вбивство

У той же час, в міліції зазначили, що дана кваліфікація застосована «виключно з метою отримання підстави для проведення всіх необхідних експертиз для встановлення обставин події», хоча основна версія на сьогоднішній день – самогубство.

Відео дня

«Вже встановлено, що в момент події чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння. Так само встановлено, що вибухнула граната Ф-1 і є свідчення, які дають підстави з великою часткою ймовірності стверджувати, що мало місце самогубство», - розповіли в міліції.

Як повідомляв УНІАН, 11 травня в Енергодарі Запорізької області в одній з квартир багатоквартирного будинку по вул. Юності стався вибух в результаті якого загинув 27-річний чоловік – військовослужбовець 37-го батальйону територіальної оборони, який після короткострокової відпустки не повернувся в частину перед її черговою відправкою в зону АТО.