За попередніми даними, жінка вистрибнула з вікна власної квартири / Фото Yulya Balaeva via flickr.com

В Одесі поліція кваліфікувала загибель пенсіонерки, яка впала з 11-поверху житлового будинку на дах ресторану, як самогубство.

Читайте такожКатували людину: на Одещині двом поліцейським оголосили підозру

Як повідомили УНІАН у Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, про загибель 89-річної жінки, тіло якої було знайдено сьогодні близько полудня, правоохоронцям повідомили рятувальники.

Відео дня

Як зазначається, співробітників ДСНС на місце НП викликали мешканці багатоповерхового будинку, розташованого на вулиці Ільфа і Петрова, які виявили тіло на вулиці.

«За попередніми даними, загибла вистрибнула з вікна власної квартири, розташованої на одинадцятому поверсі будинку», - повідомили в главку.

Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство з позначкою «самогубство») Кримінального кодексу України.

Тіло загиблої направили на судово-медичну експертизу для з'ясування причини смерті.

При цьому в поліції не підтверджують, що ноги загиблої нібито були зв'язані, про що раніше повідомляли жителі зазначеного житлового будинку на вул. Ільфа і Петрова.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні в Київському районі Одеси люди виявили за адресою Ільфа і Петрова, 35-А загиблу жінку похилого віку. Мешканці будинку стверджували, що тіло виявлено на даху прибудови ресторану, жінка була повністю без одягу, а ноги нібито були зв'язані.