У столиці конфіскували авто неплатника аліментів. Боржник приїхав до виконавчої служби на машині, користування якою давно заборонене. Щойно зайшов у держустанову, як транспортний засіб заблокували і викликали евакуатор.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Читайте такожНе відпускав на навчання: чернігівський підліток через суд позбавив батька батьківських прав

До поліції звернувся головний держвиконавець Подільского району Борис Полінський, який веде справу боржника. Він розповів, що горе-батько спершу намагався домовитися, а потім дістав із автівки спиртне. 

"Спочатку думав, що саме його авто евакуатор омине. Намагався домовитися, потім викликав дружину, намагався і їй щось запропонувати, аби відмовилася від своїх заяв, але не склалося. Тому відкрив авто, дістав чарчину, і прямо при поліції її випив", - розповів Полінський.

Автівку аліментника конфіскували та відвезли на штраф-майданчик. Тепер або боржник сплатить борг, або машину продадуть. Крім того, за новим законом, до погашення всіх боргів чоловік не може виїхати за кордон, водити будь-яке авто, користуватися зброєю, якщо така є.

Відомо, що у чоловіка двоє дітей, які вже четвертий рік чекають батьківської підтримки. Він заборгував 217 тисяч гривень, а ще змушений сплатити половину цієї суми штрафу за несвоєчасну сплату аліментів.