УНІАН

У Києві на станції метро «Майдан Незалежності» із 18 лютого розпочнуться роботи з ремонту ескалаторів (всі 4 почергово), який триватиме до лютого 2021 року.

Як повідомляє прес-служба Київської міської держадміністрації, у КП «Київський метрополітен» попередили, що у години пік можливі затримки та скупчення людей через навантаження на решту ескалаторів.

Читайте такожВ офісах "Київметробуду" влаштували обшуки

Відео дня

Зазначається також, що на станції «Золоті ворота» триває капітальний ремонт ескалаторів. «Тому вранці у робочі дні з 08:10 до 09:20 станцію «Золоті ворота» закривають на вхід, а два робочі ескалатори нахилу піднімають пасажирів на вихід. В інший час станція працює у звичайному режимі. Пересадний вузол «Золоті ворота» – «Театральна» працює у звичайному режимі», - йдеться у повідомленні.

У столичному метрополітені просять вибачення за незручності та запевняють, що зроблять усе можливе для прискорення робіт.

Як повідомляв УНІАН, у столичній міській державній адміністрації прокоментували можливість перейменування станції метро "Дорогожичі" на "Бабин Яр".