kramatorsk.info

Перші дні роботи вже принесли позитивний результат. Як повідомляє прес-служба Краматорського МВ ГУ МВС в Донецькій області, пропускний режим на блокпосту цілодобово забезпечують як співробітники місцевої міліції, так і сили, які прибули з інших областей України в зону проведення АТО, передає kramatorsk.info. 10 днів тому на краматорському пункті пропуску були встановлені спеціально обладнані модулі, які дозволяють поліпшити контроль при перетині його громадянами.

Читайте такожУ Краматорську починає діяти місцевий прикордонний загін

Робота правоохоронців в першу чергу спрямована на недопущення ввезення або вивезення нелегальної зброї та боєприпасів, проникнення на територію міста учасників бандформувань, пошук вкрадених мобільних телефонів і викрадених автотранспортних засобів, виявлення інших правопорушень. Модулі оснащені всім необхідним для роботи і відпочинку міліціонерів. В одному з них розташована техніка з підключенням до необхідних баз даних, завдяки чому громадяни та автотранспортні засоби в стислі терміни проходять необхідну перевірку. Таким же чином перевіряються і мобільні телефони.

Відео дня

У модулі для відпочинку розташована їдальня, оснащена технікою і меблями – тут міліціонери можуть відпочити і зігрітися в холодну пору року. Модернізація блокпоста вже дала позитивні результати. За словами начальника Краматорського МВ Віталія Максиміва, за минулі після нововведення 10 днів було виявлено 2 особи, які знаходились у розшуку, знайдені 2 вкрадених телефони, встановлена причетність 5 осіб до незаконних збройних формувань, вилучено 2 одиниці холодної зброї.