Фото УНИАН

Про це УНІАН повідомили у прес-службі РНБО.

«Спроби приховати свої криваві злочини завжди примушують тиранів забороняти говорити правду. Агресія, страх і брехня стали сутністю путінського режиму. Приховування військових втрат - це демонстрація принизливого відношення до військових, як до гарматного м'яса, а до батьків загиблих, - як до мовчазних рабів», - заявив Турчинов.

Секретар РНБО наголосив, що формулювання «військові втрати у мирний час» для РФ є взагалі нісенітницею: «Тому що, починаючи з окупації Криму, Росія безперервно веде неоголошену війну і несе бойові втрати».

Відео дня

Читайте такожЗСУ повернуть відведене озброєння, якщо бойовики не припинять провокації - Турчинов

«Російська пропаганда та влада поставили гриф «таємно» на втрати, яких вони зазнали під час агресії на Донбасі, так само Путін приховуватиме свої втрати під час війни на Близькому Сході», - зазначив Турчинов.

«Така сутність тиранів, які бояться власного народу та приховують від нього правду про свої криваві злочини», - сказав він, резюмувавши, що чим кривавіший режим, тим завжди страшнішим є його кінець, «і Росія не буде винятком».

Читайте такожВ РНБО назвали фактори, що свідчать про наміри бойовиків зірвати відведення зброї

Як повідомляв УНІАН, Верховний суд РФ підтвердив законність указу президента Росії Володимира Путіна про засекречування втрат особового складу збройних сил РФ в ході спецоперацій в мирний час.