REUTERS

В полоні у терористів залишаються 142 українця.

Про це народний депутат від "Блоку Петра Порошенко", уповноважений президента України з мирного врегулювання конфлікту на Донбасі Ірина Геращенко написала на своїй сторінці в Facebook.

Вона нагадала, що сьогодні з полону бойовиків були звільнені двоє співробітників Державної служби з надзвичайних ситуацій Дмитро Пищев та Олександр Масленков.

Відео дня

"Питання про іх звільнення піднімалося і під час нашої останньої зустрічі гуманітарної підгрупи в Мінську , і під час скайп- конференції тристоронньої контактноі групи. Переговори по звільненню, як і всі попередні, проводили наші колеги з СБУ і міжвідомчого центру. ( дякую Івану Рудяку і всім причетним)", - сказала депутат.

Вона зазначила, що до операції по звільненню полонених була долучена місія Міжнародного комітету Червоного Хреста.

Разом з тим, за даними Геращенко, в полоні у терористів залишаються 142 українця.

Читайте такожІз полону звільнено "кіборг" Орест Петришин - Порошенко

"Намагаємося визволити в першу чергу декількох тяжкопоранених і тих, хто має проблеми зі здоров'ям, б'ємося за звільнення тих, хто в полоні вже багато місяців. Все непросто, але працюємо. Звільнення незаконно утримуваних - ключова тема нашої зустрічі гуманітарної підгрупи в Мінську, яка пройде 17 листопада", - підкреслила Геращенко.

Сьогодні з полону бойовиків було звільнено двоє представників нашої служби з надзвичайних ситуацій- Дмитра Пищева і Олек...

Posted by Iryna Gerashchenko on 15 листопад 2015 р.