false

"Перед Миколою та Різдвом стати чарівником дуже просто, для цього навіть не потрібно перераховувати кошти, просто підтримати акцію, оплачуючи покупки не готівкою, а картами нашого банку", – зазначає керівник благодійних проектів Приватбанку Ганна Павлова.

Сьогодні перша партія медикаментів відправлена в Дніпропетровську дитячу обласну на суму 700 000 грн, до кінця тижня партія препаратів майже на 500 000 грн буде доставлена в Лисичанськ в Луганську обласну дитячу лікарню. Всього ж в рамках акції вже у грудні будуть забезпечені поставки найнеобхідніших препаратів в дитячі лікарні Львова, Херсона, Миколаєва та Одеси. У січні 2017 готуються закупівлі необхідних для порятунку дітей медикаментів в інші медустанови України.

Щоб стати учасником чарівної акції, потрібно просто зареєструватися на її сторінці в Інтернеті на kc.pb.ua. Починаючи з 1 грудня і до нового року кожен раз, коли учасники акції будуть розплачуватися картками за покупки на суму понад 50 грн, з фонду акції будуть автоматично перераховані 10 грн на придбання ліків для онкохворих дітей.

Відео дня