Презентують та захищають свої проекти 21 громадська організація / Фото oda.zt.gov.ua

На засіданні координаційної ради при Житомирській ОДА розпочався захист проектів громадських організацій. Про це кореспонденту УНІАН повідомили у прес-службі Житомирської облдержадміністрації.

Як зазначається у повідомленні, на засіданні координаційної ради з питань сприяння у розвитку громадянського суспільства при облдержадміністрації розпочався публічний захист проектів.

Читайте такожУ Житомирі за підтримки Німеччини створюють єдину геоінформаційну систему міста

Відео дня

Члени ради сьогодні визначать переможців, які отримають грант від Житомирської ОДА на реалізацію проектів. "Презентують та захищають свої проекти 21 громадська організація. 2 проекти інститути громадянського суспільства зняли з розгляду",- зазначають в ОДА.

Загальна вартість реалізації попередньо відібраних 23 проектів складає майже 1 млн 834 тис. грн. Детально ознайомитись із проектом та його кошторисною вартістю на момент публічного захисту можна на офіційному сайті Житомирської облдержадміністрації.

Нагадаємо, координаційна рада з питань сприяння у розвитку громадянського суспільства при ОДА під час другого засідання визначила перелік із 23 організацій, які будуть публічно захищати проекти для отримання гранту з обласного бюджету.