Особливості Рекс

Вітні Х'юстон зустрічалася з дівчатами. Саме такими заголовками днями рясніли всі західні ЗМІ. Преса запевняє, сьогодні знайшлося підтвердження нетрадиційної орієнтації співачки.

Якщо вірити виданню The Mirror, довгий час акторка фільму «Охоронець» була у відносинах зі своєю помічницею Робін Кроуфорд, повідомляє GraziaMagazine.

Читайте також"Ніколи не відчую такої любові": як дочка Майкла Джексона підписала рідкісний знімок з батьком до дня його народження (фото)

Відео дня

Так, відомий продюсер і режисер Нік Брумфілд, який днями випустив біографічний фільм «Чи можу я бути собою?» про Вїтні, розповів: «Я не знаю, які потрібні докази, але це було в житті Вїтні. Вони з Робін жили разом, часто спали в одному ліжку. Я думаю, це саме близькі стосунки, що це були найбільш продуктивні і творчі стосунки, які у неї були за 15 років».

Ретна
Зв'язок Х'юстон і Кроуфорд підтверджує і костюмер співачки Еллін Лавар. Вона зазначила, що Вітні була бісексуалкою і відчувала почуття як до Робін, так і до чоловіка. Нагадаємо, в 1992 році Вїтні вийшла заміж за Боббі Брауна. В їх стосунках було все — бійки, наркотики, зради і викидні. В цілому, вони прожили в шлюбі 14 років і виховали дочку Боббі Крістіну, яка після розлучення в 2016 залишилася з мамою.