скріншот

Журнал Rolling Stone опублікував рейтинг найкращих фільмів жахів року, що минає. Список опублікований на сайті видання.

Перше місце займає фільм французького режисера Джулії Дюкорно про дівчаток-каннибалів "Сире". Сюжет оповідає про молоду вегетаріанку, що вступила до ветеринарного коледжу. Після проходження студентського ритуалу, в який входить поїдання сирого м'яса, у неї з'являється непереборне бажання харчуватися людською плоттю. Картина з Геренс Марилье і Еллою Рамф стала дебютом 34-річної Дюкорно. Вона отримала приз Міжнародної федерації кінокритиків FIPRESCI на Канському кінофестивалі.

Читайте також"Завтра будуть проблеми у вас, серйозні": у Москві погрожували організаторам показу фільму про війну на Донбасі (відео)

Відео дня

На другому місці-американський фільм жахів "Проти" режисера Джордана Пила. Сюжет побудований навколо міжрасової пари, яка відвідала таємничий маєток батьків дівчини. Візит перетворюється на боротьбу за виживання, коли з'ясовується, що представники "вищого суспільства" - закоренілі расисти.

На третій позиції австралійська стрічка "Гончі любові" про пару, яка викрадає, гвалтує і вбиває старшокласниць.

Також в десятку кращих фільмів жахів увійшли фільми "Смертоносна земля", "Лютий", "Спліт", "Вона приходить уночі", "Дари смерті" і "Дуже темні часи".

Як повідомляв УНІАН, раніше в США назвали найгірші фільми 2017 року.