Анатолій ГРИЦЕНКО Міністр оборони України Анатолій ГРИЦЕНКО не бачить підстав для своєї відставки.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він заявив журналістам сьогодні після наради Президента України Віктора ЮЩЕНКА з керівниками силових структур.

Коментуючи заяви народних депутатів про необхідність його відставки, А.ГРИЦЕНКО висловив упевненість, що «у серйозних людей, які можуть оцінити не тільки декларації, а й практичні дії та результати, підстав для такої постановки питання немає».

Відео дня

Міністр також вважає, що для політикуму він є людиною «прогнозованою, і, думаю, для суспільства теж». «А чи буде відставка в даній ситуації - це мене хвилює менше всього. Мене хвилює, щоб Україна вийшла на пряму дорогу, і йшла вперед, а не зациклювалася на внутрішніх конфліктах», - заявив А.ГРИЦЕНКО.

Також міністр зазначив, що на сьогоднішній зустрічі з Президентом питання про його відставку не обговорювалося.

За словами А.ГРИЦЕНКА, в цій «напруженій» обстановці він спілкується з усіма, включаючи Президента і прем`єр-міністра, і «питань про недовіру до нього поки що не звучало».

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 10 квітня, голова Верховної Ради України Олександр МОРОЗ заявив, що звернеться в Кабінет Міністрів з пропозицією направити до парламенту подання про звільнення А.ГРИЦЕНКА з посади міністра оборони.