Державна адміністрація залізничного транспорту України (Укрзалізниця) повністю спростовує інформацію, поширену рядом ЗМІ, про закупівлю позолочених статуеток по 40 тис. грн. за одиницю.

Як заявляє прес-центр відомства, інформація є абсолютно недостовірною і неправдивою, а також такою, що шкодить діловій репутації й іміджу підприємства.

Як нагадують в адміністрації, це вже не перший випадок, коли «Укрзалізниця» стає об`єктом інформаційних атак з розповсюдженням явно перекручених фактів, які шкодять діловій репутації підприємства. Зокрема, твердження про кількість і вартість вказаних статуеток (по 40,0 тис. грн. кожна) не відповідає дійсності.

Відео дня

За даними відомства, згідно з документацією конкурсних торгів із закупівлі металевих предметів оздоблення, запрошувалися пропозиції за 19 найменуваннями, а не за 19 предметами в штуках. «Загальна ж кількість необхідних статуеток кожного найменування, відповідно до укладеного між сторонами договору, визначатиметься, виходячи з фактичної потреби «Укрзалізниці», - наголошується у повідомленні.

При цьому Державна адміністрація залізничного транспорту залишає за собою право захисту своєї ділової репутації у встановленому законом порядку.

Нагадаємо, у серпні «Укрзалізниця» спростувала інформацію в ЗМІ про нібито придбання партії «золотих» телефонів.