Квитки на Хюндаї значно подешевшають

 

Про це повідомив сьогодні, 25 травня, міністр інфраструктури Борис Колесніков під час урочистостей з нагоди відкриття руху сучасних швидкісних поїздів Hyundai.

«Уряд за дорученням президента України у понеділок на засіданні розгляне питання скасування ПДВ при купівлі квитків на поїзди Hyundai», - сказав Борис Колесніков, повідомляє прес-служба Мінінфраструктури.

Відео дня

За його словами, квитки на поїзди Hyundai стануть дешевшими на 16,6%.

Нагадаємо, сьогодні, 25 травня, між містами-господарями футбольного чемпіонату Євро-2012 відкрито рух сучасних швидкісних поїздів Hyundai. У перший рейс із Центрального залізничного вокзалу у Києві поїзд Hyundai відправлено до Львова.

У дорозі Hyundai згідно з експериментальним графіком руху перебуватимуть: 4 год. 25 хв. з Києва до Харкова, 4 год. 55 хв. зі Львова до Києва, 6 год. 30 хв. із Києва до Донецька. Після закінченню дії експериментального графіка відстані між цими містами  Hyundai долатимуть ще швидше - на 15-30 хв. 

Власне регулярний рух Hyundai - з Києва до Львова (1 пара поїздів) та Харкова  (2 пари поїздів) - стартує з 27 травня, а між Києвом та Донецьком поїзд корейського виробництва почне курсувати на початку червня.