Асоціація міст України в рамках спільного з Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) Проекту «Ініціатива захисту прав та представлення інтересів місцевого самоврядування в Україні (ДІАЛОГ)» проводить 27 вересня 2012 року  "День ДІАЛОГУ".

У заході візьмуть участь близько 400 міських голів міст-членів АМУ з усіх областей України, керівники органів місцевого самоврядування, народні депутати України,  міністри, експерти, науковці. Очікується участь Прем’єр-Міністра України М.Я.Азарова.

Відбудеться ДІАЛОГ між представниками органів місцевого самоврядування та центральних органів державної влади з метою вироблення спільної позиції у питаннях розвитку місцевого самоврядування та розв’язання конкретних проблем забезпечення життєдіяльності українських громад.

Відео дня

«День ДІАЛОГУ» складатиметься з двох пленарних сесій та п’яти тематичних засідань. На тематичних засіданнях, що проходитимуть паралельно, міські голови спільно з представниками органів держави влади обговорять проблеми місцевого самоврядування за напрямами:
1. бюджетне забезпечення реалізації повноважень органів місцевого самоврядування
2. житлово-комунальне господарство та енергозабезпечення територіальних громадах
3. служба в органах місцевого самоврядування
4. земельні відносини
5. реалізація нового антикорупційного законодавства та законодавства про забезпечення доступу до публічної інформації

«День ДІАЛОГУ» розпочнеться о 13.30 у Міжнародному виставковому центрі за адресою: м.Київ, Броварський проспект, 15.
О 14.30. буде проведено прес-конференцію за участі керівників АМУ.
З програмою заходу можна ознайомитися на сайті Асоціації.

Акредитація ЗМІ проводиться за телефоном: (044) 486-28-12; e-mail: L_mishenina@auc.org.ua (контактна особа Леся Мішеніна). Увага! Акредитація відкрита до 17.00    26 вересня 2012 року.