Олег Сюсяйло / Фото: з сайту volnorez.com.ua

Наказом Генерального прокурора України Віктора Пшонки прокурором Донецької області призначено Олега Сюсяйла, який до цього призначення обіймав посаду першого заступника прокурора Донецької області.

Про це УНІАН повідомили у Відділі зв'язків із засобами масової інформації Генеральної прокуратури України.

Зазначається, О.Сюсяйло працює в органах прокуратури з 1994 року. Працював заступником прокурора м. Макіївки, заступником прокурора м. Донецька, обіймав посаду начальника відділу в апараті прокуратури області.

Відео дня

Іншим своїм наказом В.Пшонка призначив Володимира Вишинського на посаду начальника Головного управління Генеральної прокуратури України.

В.Вишинський очолював прокуратуру Донецької області з 2011 року. В органах прокуратури працює майже 30 років. За цей час обіймав різні посади в апараті прокуратури Донецької області, був прокурором районів у м. Донецьку, заступником прокурора Донецької області, прокурором м. Севастополя.

Генеральний прокурор В.Пшонка зазначив, що на різних посадах в органах прокуратури О.Сюсяйло та В.Вишинський завжди проявляли професіоналізм, а їх значний досвід на доручених напрямах прокурорської діяльності має стати запорукою результативності їх роботи на нових посадах.