Моя Александрия

Як повідомляє сайт "Моя Олександрія", траурний захід розпочався о 9.00 на плацу військової частини №2269. Провести товаришів в останню путь зібрався особовий склад частини і близько півтисячі місцевих жителів.

Одному із загиблих - полковнику Сергію Бульдовичу, був 41 рік. Він обіймав посаду заступника командира з льотної підготовки. У нього залишилися дружина і син - студент Кіровоградської льотної академії.

Іншому - капітану Сергію Кравченко, старшому бортовому техніку та інструктору - 39 років. У нього залишилися дружина і двоє синів, молодший з яких народився в березні цього року. Кравченка поховали в Олександрії. Бульдович буде похований в Кіровограді сьогодні на Лелеківському кладовищі.

Відео дня

В Олександрії оголошено триденний траур. Проводиться збір коштів сім'ям загиблих та на лікування пораненого льотчика Олександра Макієнка.

Читайте такожНацгвардія заявляє про ліквідацію бойовиків, які обстріляли вертоліт під Слов’янськом

Нагадаємо, 29 травня під Слов'янськом Донецької області терористи обстріляли вертоліт МІ-8 військової частини № 2269. Загинули 12 військових, серед яких двоє членів екіпажу з Олександрії - Сергій Бульдович та Сергій Кравченко. Третій член екіпажу, олександрієць Макієнко, залишився живий, проте перебуває у тяжкому стані в одному з харківських госпіталів.

Читайте такожБойовики після вибуху вертольота їхали добивати тих, хто вижив. Пілот у важкому стані - ЗМІ