Учора  біля 16 години на залізничному вокзалі в Києві трапилася жахлива подія. На очах у десятків пасажирів електропоїзд "Київ-Фастів" переїхав чоловіка, який з необережності опинився на рейках.

Електричка ”Київ-Фастів” переїхала чоловіка (фото)

- Я бачила весь цей жах! - розповідає Ганна Силякова з Вишневого. – Двоє чоловіків бігли прямо по залізничних коліях. Один з них встиг вилізти на високу платформу і якраз збирався подати руку своєму товаришеві. Але несподівано електричка, яка стояла на цьому шляху, рушила з місця. Чоловік, що знаходився на рейках, кинувся до приятеля, але не встиг. Останнє, що я бачила, - як він зникає під колесами потяга.

Відео дня

Буквально через декілька хвилин на місці події з`явилися медики. На жаль, врятувати життя вони вже не змогли. Подія затримала рух потягів всього на декілька хвилин.

Електричка ”Київ-Фастів” переїхала чоловіка (фото)

Транспортна міліція поки не називає імені загиблого. Відомо тільки, що він 37 року народження і у нього в кишені міліція виявила паспорт. З розмов, чоловік з другом приїхав у столицю з села. Ймовірно, приятелі поспішали на інший потяг, який ось-ось повинен був відправитися. Оскільки обходити через перехід було дуже довго, вони вирішили скоротити шлях і піти по рейках.

Комсомольская правда в Украине