В Донецке при обстрелах пострадали 4 человека /фото твиттер @paulgypteau

Про це повідомили в прес-службі Донецької міської ради. "В результаті військових дій в Донецьку 15 жовтня постраждало 4 мирних мешканці"», - повідомили в міськраді.

Читайте такожМер Донецька: Жителі Донбасу не заслужили усього цього

Крім цього, в повідомленні наголошується, що артобстрілів зазнали Київський та Куйбишевський райони, і в результаті попадання снарядів і виниклих після цього пожеж зруйновано житловий будинок по вулиці Тарханова, гаражі по вул. Вахрушева, багатоповерховий житловий будинок по вулиці Благовіщенській та будівля дитячої міської лікарні №1.

Відео дня

Також у прес-службі констатували, що диспетчерською службою ПАТ "Донецькміськгаз" внаслідок артобстрілів зафіксовані численні пошкодження розподільчих газопроводів в Куйбишевському районі - по вул. Маршала Жукова, Світлична, Миргородська; у Петровському районі - по вул. Катовіцька, Кизильська; у Київському районі - по вул. Калініна, Світла, Рудановського, Етюдна, Благовіщенська, пр. Засядька.

"Ніч на 16 жовтня в місті пройшла без активних військових дій. Станом на 11.00 в Донецьку тихо. Повідомлення про обстріли не надходять", - повідомляють у міськраді.