Літак розбився увечері 25 вересня \ фото facebook.com/olexiykucher.kh

Трьох членів екіпажу літака Ан-26, які загинули внаслідок авіакатастрофи у Харківській області 25 вересня, поховають завтра у Чугуєві.

Читайте такожАварія Ан-26 під Харковом: рятувальники знайшли тіла усіх загиблихПро це повідомляє прес-служба Чугуївської міської ради. «У Чугуєві поховають трьох членів екіпажу. Це Богдан Кишеня, Євгеній Іванов та Ашраф Мсуя», - йдеться у повідомленні.

Зокрема зазначається, що у Чугуєві 6 жовтня близько 12:30 на території Храму Ікони Божої Матері «Всіх скорботних Радість», відбудеться прощання з загиблими авіаторами.

Відео дня

«Богдан Кишеня та Ашраф Мсуя будуть поховані на кладовищі «Нове», Євгеній Іванов – на Преображенському кладовищі», - додали в міськраді.

Авіакатастрофа Ан-26

Ввечері 25 вересня у Харківській області поблизу Чугуєва під час тренувальних польотів зазнав катастрофи військовий літак Ан-26, на борту якого перебували 27 осіб – військові льотчики і курсанти університету Повітряних сил ім. Кожедуба. Вижив лише один курсант.

Державне бюро розслідувань назвало чотири версії катастрофи літака. Серед них – технічна несправність агрегатів літака, неналежне виконання обов'язків членами екіпажу, неналежне виконання службових обов'язків особами, які були відповідальними за керування польотами, та неналежне технічне обслуговування літака.

Члени сімей загиблих військовослужбовців внаслідок катастрофи Ан-26 отримають по 1 млн 576 тис. грн допомоги.

У Харкові 29 вересня відбулась церемонія прощання з курсантом Віталієм Вільховим, який від отриманих у катастрофі травм помер у лікарні.

Завтра, 6 жовтня, о 10:00 у Харкові на площі Свободи розпочнеться церемонія прощання з курсантами та офіцерами, які загинули внаслідок авіакатастрофи.