Власник компанії "Променергообладнання", продемонстрував нову автодрабину від Magirus / фото прес-служби компанії

Офіційний представник німецької компанії Magirus GmbH в Україні Андрій Заліський, власник компанії "Променергообладнання", продемонстрував нову автодрабину німецького виробника, яка, на його переконання, допоможе українським рятувальникам швидше та професійно виконувати завдання з залученням висотної техніки.

Про це Андрій Заліський написав у Facebook, інформує прес-служба компанії.

"Сьогодні я хочу вам розповісти про нову, сучасну, а головне необхідну для наших рятувальників автодрабину. Наша команда називає її крила рятувальників. Крила порятунку, які необхідні під час гасіння масштабних пожеж та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, спричинених зокрема війною", - зазначив Андрій Заліський.

Автодрабина від Magirus необхідна під час гасіння масштабних пожеж та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій / фото прес-служби компанії

Він зазначив, що з початку повномасштабного вторгнення кількість випадків, коли рятувальники використовують автодрабини, збільшилась в рази. На думку Андрія Заліського автодрабина від провідної компанії Magirus швидко допоможе рятувальникам виконувати задачі з евакуації постраждалих та ліквідації пожеж. 

Питання потреби цього виду спецтранспорту є актуальним для українських рятувальників / фото прес-служби компанії

"Ми багато разів бачили як українські рятувальники рятують людей з-під завалів багатоповерхових будинків, куди влучила російська ракета. Тому питання потреби цього виду спецтранспорту є актуальним. Евакуація постраждалих, локалізація та ліквідація пожеж - саме ця автодрабина від Magirus швидко допоможе вирішити найстрашніші задачі, пов'язані із використанням висотної техніки. А зараз трохи детальніше про спецтранспорт. Даний автомобіль підіймається на висоту до 30 метрів. Наша компанія ("Променергообладнання" - дод.) доукомплектувала спецтранспорт по всім вимогам ДСНС. Та через декілька днів автомобіль поїде до рятувальників", - зазначив Андрій Заліський.