Купон на знижку — один з найефективніших маркетингових інструментів. Чи справді сертифікати настільки вигідні, як здається?

В чому особливості

Зазвичай оплату за купон на знижку Notino можна здійснити за допомогою банківської карти. Придбати сертифікат можна як на самому сайті з косметикою, так і на спеціальних сервісах.

Всі купони можна розділити на декілька категорій:

Відео дня

1. Сертифікати на знижку. Актуальний для покупців, які хочуть придбати певну продукцію. Завдяки купонам вартість товарів знижується приблизно на 10–30%. Дуже часто купони є на спеціальних сайтах чи в рекламних розсилках. Їх можна також отримати від промоутерів чи після покупки в магазині.

2. Безкоштовні товари. Сертифікати такого типу випускаються для залучення нових клієнтів та просування нової продукції. Дуже часто магазини пропонують другий товар безкоштовно.

3. Купони для учасників. Часто пропонується можливість зареєструватись на сайті, аби отримати сертифікати на знижку, які найчастіше надсилають на електронну пошту. В такому випадку не потрібно спеціально купувати чи шукати сертифікати, а є можливість вибрати — користуватись ними чи ні.

Важливо знати про певні нюанси. Зазвичай знижка застосовується при оформленні замовлення на вказану мінімальну суму. Потрібно звернути увагу, які товари можна придбати. Має значення і те, який термін дії купона.

Чому саме косметика

В каталозі представлено доволі багато засобів, тому точно не виникне проблем з вибором. Є і професійні засоби, які підходять не лише для використання в салонах, а і для домашнього догляду.

Асортимент декоративної косметики просто вражає. Ви можете придбати засоби як для денного, так і для вечірнього макіяжу. А завдяки купонам на знижку можна більше не вагатись і не вибирати один варіант з декількох.

Якщо виникають сумніви, то консультанти допоможуть. Спеціалісти підберуть засоби для догляду, які можна використовувати дома чи в салоні. В інтернет-магазині представлена косметика від відомих світових виробників.

Важливо, що всі засоби проходять перевірку. Аналізуються склад, мікробіологічні і фізико-хімічні показники. Косметика безпечна для здоров’я, проте варто враховувати, що може бути індивідуальна непереносимість певних складників.

Необов’язково купувати засоби для себе. Купон на знижку — хороший подарунок для близьких. Людина зможе вибрати все, що забажає, при цьому не сплачуючи повну вартість, яка інколи достатньо висока. Ви не завжди можете знати, яка декоративна чи доглядова косметика підходить, а з сертифікатом точно не прогадаєте.