ДБР зареєструвало кримінальну справу за підозрою в держзраді депутата Київської облради Склярова / фото УНІАН

Державне бюро розслідувань зареєструвало кримінальну справу за підозрою у державній зраді депутата Київської обласної ради від партії "Слуга народу" Олександра Склярова. Про це повідомив народний депутат України Олександр Дубінський.

"За моєю заявою, через рішення Шевченківського райсуду Києва - генерал-майор ДБР Сухачов був змушений зареєструвати кримінальну справу за підозрою в державній зраді депутата Київської обласної ради від "Слуга народу" Олександра Склярова", - повідомив нардеп у своєму Telegram-каналі.

За слова Дубінського, Скляров контролює бізнес на території РФ і використовує низку компаній для легалізації на території України кремлівських грошей, за допомогою яких фінансує низку депутатів Київської обласної ради.

Відео дня

"Особливу увагу слід приділити також тому факту, що Скляров працевлаштований в державний Укртрансгаз, що входить в структуру НАК Нафтогаз України", - зазначив нардеп.

ДБР зареєструвало кримінальну справу за підозрою в держзраді депутата Київської облради Склярова
ДБР зареєструвало кримінальну справу за підозрою в держзраді депутата Київської облради Склярова

Нагадаємо, раніше повідомлялося, в Київській обласній раді діє група, що працює на Російську Федерацію. Екс-голова облради Олександр Скляров з початку повномасштабної війни проти України став власником нерухомості і підприємств в РФ.