Дубінський перебуває в СІЗО 83 дні / скріншот з відео

Народний депутат України Олександр Дубінський заявив, що за весь час, який він перебуває в СІЗО, його жодного разу не допитали. 

"Нагадаю, я 83 дні перебуваю в СІЗО. За цей час мене жодного разу не допитали, відмовили в моїх заявах на допит, відмовили в допитах свідків. Крім того - двічі побили, і не викликали швидку, коли у мене був апендицит", - розповів нардеп у залі суду під час спілкування з журналістами.

Крім того, він уточнив, що жодного документа в матеріалах справи з грифом "державна таємниця" - немає.

Дубінський зазначив, що для того, щоб суспільство не бачило свавілля, яке відбувається, судові засідання у його справі проходять в закритому режимі.

"Суддя Матійчук закрилася від російського сліду своєї сім'ї і вирішила провести засідання в закритому режимі сьогодні", - додав він.

Нагадаємо, раніше слідчий суддя Матійчук, яку в ОП визначили головною у справі Дубінського, вчора плакала після того, як представники нардепа оприлюднили дані про те, що її син навчався з дітьми ФСБ-шників в російській школі при посольстві Російської Федерації в Бельгії.

"Фактично, сім'я Матійчук після такої освіти - навіки під пресом СБУ і ДБР, а вона сама в будь-яку хвилину може стати фігурантом справи по держзраді... мої адвокати вже готують заяви в СБУ про необхідність провести перевірку судді Матійчук і її сім'ї", - заявив Дубинський.