З Маріуполя евакуювали ще пів тисячі осіб / фото Маріупольська міськрада

Близько тисячі маріупольців вирушили до Бердянська. Пів тисячі осіб вже прямують з Бердянська до Запоріжжя.

Про це повідомили у прес-службі Маріупольської міськради. 

"П’ять автобусів з евакуйованими маріупольцями вже прямують з Бердянська до Запоріжжя. Всього майже 500 людей. У Запоріжжі на них чекає вся необхідна допомога - від забезпечення харчовими продуктами й медикаментами до розселення", - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Радник мера Маріуполя Петро Андрющенко станом на 11:45 сповіщав, що близько 1000 людей в дорозі від Бердянська до Запоріжжя.

Дорогою влада забезпечила дозаправку особистого автотранспорту мешканців Маріуполя, які вирвалися з міста, але не можуть продовжити шлях. 

Ситуація в Маріуполі, за його словам, залишається важкою.

"По місту продовжується бомбардування та вуличні бої. Нажаль, і далі спостерігаємо захід літаків з напрям російського Єйська. За наявними даними щодня на Маріуполь російська авіація скидає не менш 100 авіаційних бомб. Інформація по наслідкам бомбардування Драм театру уточнюється, що ускладнюється обстрілами цього району", - зазначив Андрющенко.

Як повідомляв УНІАН, росіяни скинули бомбу на драмтеатр у Маріуполі ввечері, 16 березня. На той час у приміщеннях перебували сотні цивільних з дітьми. 

Відомо, що звідти евакуйовано 130 людей. Ще близько 1300 залишається під завалами. Окупанти обстрілюють співробітників СБУ, які намагаються дістати громадян з-під завалів драмтеатру в Маріуполі.

Вас також можуть зацікавити новини: