Жертв авіаудару по маріупольському Драмтеатру може бути понад тисяча, дізнався нардеп / фото azov.org.ua

У бомбосховищі Драмтеатру в Маріуполі після ворожого авіаудару залишилися щонайменше 1 300 осіб.

Завали театру ніхто не розбирає, і у людей немає шансів вибратися, написав нардеп Сергій Тарута у Facebook.

"…Достеменно відомо, що бомбосховище вціліло. Проте, воно складається з трьох частин, чи постраждала якась із них, невідомо. Вранці з-під завалів, які розбирали самі маріупольці, живими вийшло щонайменше 130 людей…", - зазначив народний обранець.

Відео дня

Він дізнався від людей, які ховалися у Драмтеатрі та змогли вирватися з Маріуполя, що у бомбосховищі залишалися щонайменше 1 300 осіб.

"Скільки людей продовжує знаходитись під завалами, скільки там поранених і загиблих, ніхто не знає. Зрозуміло тільки те, що шансів вибратись звідти в людей немає. Завали ніхто не розбирає. Служби, які мають розбирати завали, служби порятунку і комунальні, і державні за дні блокади рашистськими окупанти фізично знищені. Убито багато медиків…", - додав Тарута.

Нагадаємо, окупанти скинули бомбу на Драмтеатр у Маріуполі ввечері 16 березня. У бомбосховищі театру знаходилося багато людей. 

17 числа стало відомо, що бомбосховище витримало атаку ворога, і розпочалася операція з порятунку потерпілих.

У той же день полк "Азов" повідомив, що супротивник обстріляв співробітників СБУ, які намагались дістати громадян з-під завалів Драмтеатру.

Вас також можуть зацікавити новини: