Фото - instagram.com/poplavskiy_michail

Про резонансний факультет TikTok, ідею створення та перспективи розвитку Михайло Поплавський розповів у відео, яке опублікував на своїй сторінці в Instagram.

"TikTok – це емоційний бізнес! Світ "танцює" під дудку таланту. Відповіді на запитання про факультет TikTok – у новому інтерв'ю. Триває третя інтелектуально-інформаційна революція! Йде "Битва мізків"! Факультет TikTok в топі світових новин. Ламаємо стереотипи!  Ми продовжуємо творити нову історію України! Місія університету культури – стати лідерами в медіабізнесі та вивести український TikTok на світовий рівень!  Бізнес чекає талановитих тіктокерів. Будь в тренді!" – написав Поплавський у дописі до свого посту.

Відео дня

На відео він розповідає, що ідея створення факультету TikTok в Київському університеті культури виникла на прохання студентів.

"Факультет TikTok – це космос! Я міг би порівняти, без зайвої скромності, тому що зараз скромність не в тренді та не в моді, це Маск в космосі та Поплавський з TikTok теж в космосі. Це велика перспектива. Час покаже, хто правий, а хто неправий. Молодь мене підтримала, а старше покоління почало мене критикувати. Це нормально, тому що завжди активна меншість перемагає більшість, тому що деякі люди не розуміють, що за цим велика стратегія розвитку кожної особистості, стратегія розвитку України та ми повинні завоювати інформаційний простір всього світу повністю через TikTok, українізувати його та інші соціальні мережі", – зазначив співаючий ректор.

Фото - instagram.com/poplavskiy_michail

На питання, чи очікував він, що з усіх його проектів саме факультет TikTok викличе такий резонанс, Поплавський відповів: "Два проекти в моєму житті викликали такий резонанс. Перший – це PR-проект "Співаючий ректор як технологія", коли я вийшов на сцену, і другий – факультет TikTok, який ми відкрили перші у світі. Всі інформаційні агентства продублювали – перші у світі! І мені приємно, що ми – перші. Я люблю бути лідером та режисером життя. Від того, що я роблю, що я створюю, залежить майбутнє кожного студента. Сьогодні щастя кожної людини – коли ти робиш щасливими інших. Криза показала, що можна робити трошки по-іншому. Ми змінюємося під тиском зовнішніх обставин. Формуємо нові звички та підходи".

Фото - instagram.com/poplavskiy_michail
Фото - instagram.com/poplavskiy_michail

Подальше спілкування Поплавського з інтерв'юером склалося так:

- У народі університет культури називають університетом Поплавського, як Ви на це реагуєте?

- Михайло Поплавський – це медіафігура, як бренд, як обличчя університету. Ми йшли практично до цього 30 років.

- Як створити унікальний проект?

- Сьогодні ми повинні дивитися в майбутнє, ми повинні створювати світ кращим. У всіх трендів є термін придатності, вони постійно змінюються і ми повинні бути готові оновлювати свої знання, ламати стереотипи, залишатися актуальними та випереджати час.

Щоб заявити про себе і стати оригінальним, в цьому шаленому світі потрібно побачити те, чого інші не бачать. Визначити свої унікальні особливості або вміння і капіталізувати їх у свій особистісний бренд. Є дві речі, чим відрізняються машини від людини. Якщо взяти машину і людину – машина перемагає. Але якщо взяти людину, то перше – потрібно не боятися помилятися і друге – не потрібно боятися бути смішними.

Фото - instagram.com/poplavskiy_michail

- Що важливіше – гроші чи талант?

- Талант править бізнесом, а гроші – це тільки ресурс для досягнення мети.

- Якими здібностями та якостями повинен володіти студент, щоб вступити на факультет TikTok?

- Ну, по-перше, талант, креативність, унікальність, неповторність та українська наполегливість. Факультет TikTok для студентів університету культури – це безкоштовна друга вища освіта. 

- У вас більше ніж півмільйона передплатників в TikTok, скільки часу ви витрачаєте, щоб знімати ролики?

- Десь два рази на тиждень йдуть зйомки. І головне – треба швидко видати в ефір. "Пиріжки повинні бути гарячими"! Сьогодні TikTok – це медіафеномен, найпопулярніша соціальна мережа молоді! TikTok – це трендові інформаційні комунікації. Я вважаю, що за соціальними мережами – майбутнє.

- Що б Ви побажали майбутнім тіктокерам і взагалі студентам?

Фото - instagram.com/poplavskiy_michail

- Мені приємно створювати ті умови, де б студенти розвивалися. Моє завдання – щоб кожен студент був щасливий і займався улюбленою справою. Основна місія – дати молодому поколінню самореалізуватися, стати топовими лідерами в медіабізнесі та вивести український TikTok на світовий рівень! Від вас залежить, як ви стартонете, займете свою нішу і реалізуєте здорові творчі амбіції. Головне, щоб вам хотілося хотіти! Будьте креативними трендсеттерами українського TikTok. Щастя вам, добра, успіхів та шаленого студентського кохання.

На факультеті TikTok діє унікальна навчальна програма професійно-практичної підготовки, аналогів якої немає у світі.

Проводять майстер-класи, тренінги, професійно-практичні заняття популярні Тіктокери, інфлюенсери, блогери, топ-менеджери, режисери, хореографи та інші експерти.

Фото - instagram.com/poplavskiy_michail

Разом з Михайлом Поплавським своїми інсайтами, лайфхаками, професійними знаннями та вміннями на інноваційних заняттях вже поділилися:

  • український тікторкер, блогер з мільйонною аудиторією (1,6 млн передплатників в TikTok) Влад Ледбой;
  • засновник першого українського TikTok будинку Top Team House Кирило Кудрявцев;
  • зірковий викладач університету культури, Український режисер театру та кіно Олександр Балабан;
  • брендмейкер, директор міжнародного консалтингового агентства, кандидат наук з соціальних комунікацій, викладач факультету TikTok Вілена Воронова;
  • заступник головного редактора та Head of Digital-маркетинг Асоціації Рітейлерів України, викладач факультету TikTok Микола Маранчак;
  • відомий український танцівник, учасник шоу "Танці з зірками", суддя проекту "Україна має талант", викладач факультету TikTok Євген Кот;
  • український тіктокер (2,3 млн передплатників в TikTok) Анастасія Захандревич;
  • учасниця Top Team House (2,1 млн передплатників в TikTok) Катя Ніта;
  • учасниця Top Team House (1,8 млн підписників у TikTok) Юлія Залузник;
  • український хореограф-постановник, художній керівник балету "Форсайт", викладач університету культури Олександрович Лещенко;
  • спікер і викладач тренінгів з просування в TikTok, YouTube-фахівець, блогер, учасник шоу "Холостячка" Андрій Шатирко;
  • зірковий хореограф, викладач університету культури Ілона Гвоздьова;
  • студентка університету культури, українська співачка, актриса, блогер і тіктокер-мільйонник Анна Трінчер (1,8 млн передплатників TikTok)
  • актриса, блогер, зіркова випускниця університету культури Ірина Кудашова (1,4 млн передплатників TikTok) та інші.