Користувачі обурені станом туалету / фото - REUTERS

Мешканці Дніпра поскаржилися на жахливий стан туалету в одному з навчальних закладів міста. Мало того, що вся кімната обклеєна дивними правилами, так і сам унітаз неможливо використовувати за призначенням.

Фото туалету, який прозвали "музеєм фільму жахів", опублікували в місцевому Telegram-каналі.

Так, в одному з навчальних закладів Дніпра діти навряд чи зможуть справити свою нужду. Унітаз "окупував" шланг, яким зливають воду з труб. Навряд чи дитина, яка хоче використати туалет за призначенням, зможе перекрити кран і витягнути шланг без допомоги дорослих.

Відео дня

Крім цього, в туалеті встановлені дивні правила. Адміністрація навчального закладу або ж його технічний персонал встановили для учнів заборони. На жалюзі біля вікна висить аркуш, на якому надруковано, що їх чіпати не можна. Також охочим справити нужду важливо не забувати "натиснути кнопку" - швидше за все, мова йде про змив в унітазі.

Туалет у навчальному закладі Дніпра обурив мережу / фото - соцмережі

Читайте такожКияни знайшли в оселедці з магазину черв'яків-паразитів (відео)Користувачів мережі обурив "туалет з фільму жахів". На думку коментаторів - шланг може виконувати відразу три функції: зливати воду з труб, замінювати зливний бачок і "відлякувати" всіх охочих справити нужду.

В якому саме навчальному закладі знаходиться показаний на фото туалет - не повідомляється.

Раніше УНІАН вже повідомляв, що в мережі показали "зручності" в гуртожитку Київського вишу, на це керівництво відповіло досить різко. Умови, як зазначили студенти, там гірші, ніж у в'язниці.

Також вас можуть зацікавити новини: