На Вінниччині передали на фронт 20 авто та безкоштовно пролікували 5 тисяч військових і членів їх родин

Військовослужбовці отримали 8 вантажівок і 12 позашляховиків, які передали народний депутат з групи "Партія "За майбутнє" Петро Юрчишин та його брат, міський голова Хмільника Микола Юрчишин.

Як розповів народний депутат, вони намагаються підтримати не тільки військових, а й їх родини, тимчасових переселенців та дітей, які залишилися без батьків.

"Кожен із нас повинен внести свою лепту у розвиток економіки нашої держави. Оскільки сьогодні війна, то ми повинні робити усе, щоб посилити обороноздатність України. І це стосується не тільки техніки для військових, а й захисту їх родин в тилу. Тому ми сьогодні проводимо акцію, в рамках якої вже безкоштовно отримали лікування понад 5 тисяч військових та членів їх родин. Хоча на це вже витрачено більше 50 мільйонів гривень, акція продовжується. Крім того, ми з братом як можемо допомагаємо волонтерам, тимчасовим переселенцям та особливо дітям, які втратили батьків. Зокрема, передаємо безкоштовно молочні продукти до будинків-інтернатів", - розповів Петро Юрчишин.

Відео дня

Як повідомлялося раніше, брати Юрчишини разом із Вінницькою асоціацією футболу ініціювали на Вінничині спортивний благодійний проєкт  для збору коштів на потреби Збройних Сил України, в рамках якого місцеві команди проводять товариські матчі в населених пунктах області.