Юлія Бойко розповіла про своє самопочуття / Facebook

Дівчина екс-керівника САП Назара Холодницького Юлія Бойко розповіла про своє самопочуття після ДТП у Львові.

Читайте такожВідомий актор Дмитро Жулін загинув у ДТП

Як повідомляє «Страна", дівчину вже виписали з лікарні. Вона добу перебувала під наглядом лікарів.

Відео дня

"Переломів у мене немає. Тільки синці і садна. Відчуваю себе відносно добре. Виписали знеболювальні препарати", - розповіла Юлія журналістам. Лікарі рекомендували їй побути вдома тиждень.

За словами Юлії, до неї в лікарню приходив водій маршрутки, що збила її.

"Він вибачався, слізно просив вибачення. Йому 58 років і півтора року до пенсії. Залишати його без водійських прав було б не по-людськи, так як це його основна робота. У свідченнях я написала, що претензій не маю. Всі ми люди, з усіма може таке трапитися. І я впевнена, що закон бумеранга працює, десь мені повернеться хороше, тим більше в той день було таке велике церковне свято (Різдво Прсевятой Богородиці-Ред.)", - додала дівчина.

ДТП з нареченою Холодницького

  • Напередодні повідомлялося, що у Львові на пішохідному переході маршрутка збила наречену екс-керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) Назара Холодницького – Юлію Бойко. 
  • За даними "Varta 1", маршрутний автобус №45 на вулиці Дорошенка у Львові  зачепив дзеркалом дівчину, яка переходила дорогу і не звернула увагу на транспортний засіб. Дівчина значних ушкоджень не отримала. "Швидка" відвезла її на огляд до лікарні.
  • За інформацією ЗМІ, лікарі діагностували у дівчини, зокрема, забій м'яких тканин ліктьового і плечового суглобів лівої руки і м'яких тканин чола.