Наталія Семейкіна - викладачка харківського вишу потрапила у скандал через висловлювання про Путіна / колаж – twitter.com/smetanatborschu

Викладачка Харківської державної академії культури Наталія Сємєйкіна опублікувала в мережі низку антиукраїнських тез, чим спровокувала скандал.

Запекла дискусія виникла під дописом про війну місцевої волонтерки Ребеки Беки у Facebook.

Читайте такожУ Миколаєві чоловік образився на трамвай і біг з ним наввипередки (відео)

Відео дня

Бека поширила повідомлення журналіста Олександра Михельсона про те, як Путін лізе до України та «захищає» права російськомовних на Донбасі. У коментарях з’явилася Сємєйкіна та почала висловлювати своє ставлення до написаного.

newsroom.kh.ua

«Випендрьож і більше нічого. А куди лізуть не російськомовні?», – заявила викладачка. Їй у відповідь уточнили, що мова про Путіна, але Сємєйкіна продовжила: «Полізли на Донбас Турчинов і вся банда. У мене там повно студентів, які пишуть правду. Добре, що є Путін, може всіх не доб’ють».

newsroom.kh.ua

Свої коментарі жінка після розголосу видалила, але місцевим ЗМІ вдалося їх заскрінити.

Вказується, що сама Сємєйкіна поширює кремлівську пропаганду на сторінці у соцмережі, а також новини з «ДНР», прямо цитуючи слова ватажків із заборонених на території України ворожих сайтів типу «Русская весна».

newsroom.kh.ua

Згідно з інформацією на сайті академії, кандидат філологічних наук Наталія Сємєйкіна викладає студентам світову літературу. Член Української та Російської спільноти англістів.

Вас також можуть зацікавити новини