Володимир Путін у Росії може стати головою Держради, а президентство "світить" сину секретаря Ради безпеки, спрогнозував полковник / фото REUTERS

У Російській Федерації президент Володимир Путін задумався про транзит влади - новим очільником країни може стати син секретаря Ради безпеки Миколи Патрушева Дмитро, який обіймає посаду міністра сільського господарства.

У Росії знову з'явилася ідея створення Держради та переходу нинішнього російського лідера на посаду в ній, розповів полковник запасу - військовий експерт Олег Жданов в інтерв'ю журналісту та засновнику видання "Гордон" Дмитру Гордону.

"Він (Путін - Ред.) думає, перше - про те, встигне він чи не встигне втілити свою мрію у життя, а це - відтворення Радянського Союзу в будь-якій інтерпретації. І тут для нього камінь спотикання - це ми, Україна… І останнім часом, судячи з його вчинків і висловлювань і судячи з тієї інформації, яка йде з РФ, я думаю, що він таки задумався про транзит влади…", - вважає співбесідник.

Відео дня

Полковник додав, що якщо Путін очолить Держраду, то у РФ мають відбутися позачергові президентські вибори, але і після "обрання нового лідера" нинішній президент керуватиме всім.

"Патрушев пропонує свого сина - міністра аграрної політики на сьогодні (на посаду президента РФ - Ред.). І водночас для того, щоб збалансувати владу в країні, він пропонує посаду глави партії "Единая Россия" Тихоновій (дочка Путіна Катерина Тихонова - Ред.)... Типу в неї в руках законодавча влада, а в нього буде в руках виконавча влада в особі президента…", - зазначив експерт.

Нагадаємо, росЗМІ дізналися, що через війну в Україні у Росії серед еліт є дуже багато тих, хто незадоволений Володимиром Путіним.

Російський соціолог Ігор Ейдман попереджав, що влітку цього року у РФ можуть бути прийняті фундаментальні рішення. Експерт попередив, що в країні можлива якась така "ніч довгих ножів".

Вас також можуть зацікавити новини: