9-річний хлопчик прожив в окупації два місяці / скріншот

У Запорізькій області 9-річний хлопчик провів два місяці в окупації без батьків та під обстрілами.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Зазначається, що на початку російського вторгнення дитина опинилася в епіцентрі бойових дій й була фактично "відрізана" від мами з татом. Хлопчик переховувався разом з далекими родичами у підвалі.

Мама хлопчика була на останньому місяці вагітності, як росіяни почали обстрілювати Степове на Запоріжжі. Батько повіз дружину до пологового будинку, а Сашу відправив до рідних. Коли повертався за ним, всі евакуаційні коридори вже були закриті. У підсумку батьки залишилися на підконтрольній Україні території, а дитина – на окупованій.

"Ми щодня зідзвонювалися. Були сльози і плачі, і кричав: "я пішки піду". І істерики були... Забрати його було неможливо", – розповіла мама хлопчика.

Допомогли родині команда відчайдушних волонтерів. Протягом усього шляху з окупованої території хлопчика передавали з рук у руки. Вивозили його під обстрілами.

Зараз дитина звикає до мирного життя і допомагає батькам доглядати за маленькою сестрою. Всією сім'єю вони живуть в аптеці, яку переобладнали під житло для переселенців.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, як загарбники знущаються над охочими покинути окупований Мелітополь.

Вас також можуть зацікавити новини: