Під час Революції Гідності в Будинку профспілок згоріли люди / фото УНІАН

У Будинку профспілок, на Майдані Незалежності в Києві, де під час Революції Гідності згоріли люди, відкрили покерний клуб.

Про відкриття клуб спортивного покеру Full House повідомляється на його сторінці в Facebook.

Згідно з повідомленням, з четверга, 11 березня, у Full House Khreschatyk почнуться тестові турніри.

Відео дня
скріншот

Читайте такожМінкульт відреагував на інформацію ЗМІ про намір відкрити в Будинку профспілок покерний клуб

Передісторія відкриття покерного клубу в Будинку профспілок:

  • 28 січня журналісти «Слідство.Info» повідомили, що у Будинку профспілок на Майдані, який був штабом Революції гідності і де під час пожежі загинули двоє людей, планують відкрити покерний клуб на тисячу квадратних метрів.
  • Представники ЗМІ зафіксували, що цей клуб має ознаки підпільного казино, де гратимуть на гроші. Водночас Федерація профспілок зазначала, що відкриття розважальних закладів у Будинку профспілок є недоцільним.
  • За даними розслідувачів, підвальне приміщення площею близько тисячі квадратів Федерація профспілок віддала в оренду понад півтора роки тому. Судячи із держреєстру нерухомості, ці площі планують використовувати для роботи клубу спортивного покеру. Договір оренди розрахований на 10 років.

Читайте такожНова "зрада": у Будинку профспілок, де згоріли люди, відкриють гігантський покерний клуб - ЗМІ (відео)

Інші скандали навколо Будинку профспілок

  • Скандали навколо Будинку профспілок
  • У часи Майдану Будинок профспілок був штабом майданівців. У найгарячіші дні революції там трапилася пожежа, яка забрала життя людей. Так ця будівля стала символом Революції Гідності.
  • 21 листопада 2018 року ввечері в Києві у відновленому після пожежі під час Революції Гідності в лютому 2014 року Будинку профспілок відкрився ресторан швидкого харчування мережі KFC.
  • Це викликало обурення громадян і протести біля закладу. Після того, як активісти запалили піротехніку і розписали стіни ресторану, поліція почала затримувати протестувальників. Під час затримань застосовувався сльозогінний газ і засоби фізичного впливу. Також правоохоронці перекривали вихід з метро.
  • Ресторан швидкого харчування KFC у Будинку профспілок після цього оголосив, що тимчасово припиняє роботу.
  • В Будинку профспілок також відкривали кафе «Каратєль» та L'kafa, але усі вони закрилися після акцій протесту і великих скандалів.
  • Федерація профспілок визнала, що відкривати розважальні заклади у цій будівлі - велика помилка.