Олена каже, що вони збиралися одружитися / скріншот

У Дніпрі рятують пару, яка зібралася одружитися, та отримала вкрай важкі поранення у Луганській області. Станіславу вибухом відірвало руку, а уламками зрешетило живіт. Олена з пораненнями шиї, рук та ніг змогла витягти коханого з-під ворожого вогню та врятувати йому життя.

Закохані переконані: весілля буде обов’язково. Як йдеться в сюжеті ТСН, чоловік зізнається, що вони дивом вижили. У той день вони вивозили поранених бійців, аж раптом надійшов виклик про те, що ще один захисник потребує допомоги, та до машини не встигли дійти - потрапили під мінометний обстріл. 

Жінка сама стікала кров'ю, але врятувала коханого. Вона побачила, що у нього дуже важкі поранення. Вона наклала турнікет Станіславу, це й врятувало йому життя. 

"Станіслав був украй важкий, у комі, відірвало руку, багато відламків у животі. Олені відламок залетів у шию", - розповідає лікар.

Пара познайомилася, боронячи Україну. Олена, перукар з Дніпропетровщини, добровільно пішла парамедиком, а Станіслав служив у Нацгвардії. Жінка зізнається, що вони вже купили обручки, вона замовила сукню. Але тепер весілля відкладається.

"Була дорога, а зараз стала ще дорожчою... Як тепер одружитися, не знаю, як з таким пораненням", - зітхає Станіслав.

Зворушливе весілля медсестри, яка втратила обидві ноги

Раніше у Львові вийшла заміж 23-річна медсестра з Лисичанська, яка підірвалася на ворожій міні та втратила обидві ноги. Оксана та її новоспечений чоловік виховують двох дітей, проте одружитися вирішили лише зараз. Весілля вони святкували у лікарняній палаті.

Вас також можуть зацікавити новини: