фото УНІАН

Інформація про погіршення стану здоров'я Геннадія Кернеса не відповідає дійсності, заявив директор Департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю Харківської міськради Юрій Сідоренко в коментарі виданню «Укрінформ». 

Сідоренко спростував недавні слова глави Харківської ОДА Олексія Кучера і адвоката Анатолія Родзинського, які напередодні безпідставно стверджували, що Кернес далекий від одужання. 

«Звідки він (Олексій Кучер - ред.), взяв, що Кернес не повернеться до виборів до Харкова, нам невідомо», - сказав Сідоренко.

Відео дня

Він звернув увагу на той факт, що Кучер і Родзинський не можуть володіти будь-якою інформацією про прогрес в лікуванні Геннадія Кернеса. 

«Заявляю, що ніхто і ніколи з клініки «Шаріте» не сказав би ні Кучеру, ні Родзинському про стан здоров'я Геннадія Кернеса або його діагноз», - підкреслив Сідоренко. 

За інформацією міськради, лікування Кернеса дає хороші результати, його стан поліпшується. 

Нагадаємо, що з 17 вересня мер Харкова Геннадій Кернес проходить лікування від коронавирусной інфекції та двостороннього запалення легенів в берлінській клініці «Шаріте».