false

Перший в Україні недержавний Гірничо-металургійний університет "Метінвест політехніка" здобув перемогу в номінації "Навчання і розвиток" на церемонії нагородження переможців престижної всеукраїнської премії HR Pro Awards 2021, що відбулася в Києві.

Всього проекти групи компаній "Метінвест" були висунуті у чотирьох номінаціях, а перемогли у двох з них й отримали високе визнання експертів.

"Метінвест політехніка", що отримала перемогу на HR Pro Awards 2021, відкриється у вересні 2022 року, вже розроблені сучасні освітні програми, зібраний висококваліфікований викладацький склад, отримані необхідні ліцензії МОН. Університет підписав договори про співпрацю з вищою школою управління охороною праці в Катовіце, Берлінською Академією сировинних матеріалів Європейського інституту і технологій, національним університетом "Чернігівська політехніка", Дніпровським державним технічним університетом, тобто студенти отримають можливість обмінюватися досвідом й отримувати подвійні дипломи. 

Відео дня

Крім того, в "Метінвест політехніці" студентів навчатимуть в унікальних лабораторіях із застосуванням штучного інтелекту. Виш вже співпрацює з міжнародними лідерами у сфері IT, наприклад, з Microsoft. Серед партнерів університету - компанії Siemens, Schneider Electric, Honeywell Ukraine, Festo, UVEX, DEZEGA.

Як розповів ректор університету Олександр Поважний, виш покликаний вивести технічну освіту в Україні на новий рівень, повернути йому престижність. Він впевнений, що університет виростить фахівців нового рівня - затребуваних і конкурентоспроможних на ринку праці.

Нагадаємо, зараз ведеться будівництво навчального корпусу вишу в Маріуполі, поруч з ним буде розташована будівля гуртожитку, спортивна інфраструктура і парк.