У межах лісництва Дарницького району проходитимуть навчання угруповання сил і засобів оборони Києва / фото Марина Григоренко

Киян попередили про військові навчання у межах лісництва Дарницького району столиці, у зв’язку з чим людей просять не відвідувати ліси у відповідній період. Про це йдеться у повідомленні в Telegram-каналі Київської міської військової адміністрації.

"Увага, військові навчання! У межах лісництва Дарницького району проходитимуть навчання угруповання сил і засобів оборони Києва", - зазначили у КМВА.

Зауважується, що ці навчання триватимуть з 17 по 20 липня.

Відео дня

"Просимо киян утриматися від відвідування лісів у цей період!", - закликали у військовій адміністрації.

У КМВА також нагадали, що знімати та оприлюднювати фото- та відеоматеріали пересування військових та їхньої техніки суворо заборонено.

Інциденти в Києві - деталі

На початку липня Дніпровський районний суд Києва оголосив вирок киянці, яка поширила у соціальній мережі матеріали про роботу протиповітряної оборони та наслідки ураження повітряних цілей.

Суд затвердив угоду про визнання винуватості та призначив блогерці покарання у вигляді п’яти років позбавлення волі, звільнивши від відбуття покарання з випробувальним терміном один рік.

Експерти з Мінвідновлення зафіксували суттєві пошкодження мосту імені Є. Патона та мосту Метро у Києві. Днями розпочалася робота на об’єктах Комісії з перевірки стану мостових споруд. 

Вас також можуть зацікавити новини: