Поліція дозволила учасникам акції вручну перенести декілька бочок до будівлі парламенту.\ фото Дмитро Хилюк

Поліція дозволила учасникам акції, яку проводять в урядовому кварталі власники автомобілів на єврономерах, перенести металеві бочки до будівлі Верховної Ради.

Читайте такожВласники євроблях зібралися на мітинг у центрі Києва: основні вимоги та реакція поліції (відео)Як передає кореспондент УНІАН, правоохоронцям та учасникам мітингу вдалося досягти порозуміння.

Зокрема, поліція дозволила учасникам акції, яку організовано громадською організацією “Автоєвросила”, вручну перенести декілька бочок до будівлі парламенту.

Відео дня

Водночас ці бочки, які мітингарі хотіли провезти як реквізит на площу Конституції, мають перевірити правоохоронці на предмет вибухівки.

Після цього учасники акції перемістили з вантажівки на асфальт 5 бочок, які вони мають намір понести до будівлі парламенту.

Раніше правоохоронці не дозволили проїхати до ВР вантажівці з бочками, яку на початку Музейного провулку оточила поліція.

Чого вимагають "євробляхери"

  • Зібрати комітет податкової та митної політики; проголосувати законопроект 3704 (про доступне розмитнення) на комітеті;
  • поставити законопроект 3704 на голосування у Верховній Раді;
  • ухвалити його  та передати на підпис президенту.