Зйомки телешоу "Вечірній квартал" / Ілюстративне фото / фото Александр Синица

Студія "Квартал 95" вже понад місяць підтримує бойовий дух українців. Актори студії разом з українськими виконавцями відвідують "гарячі" точки з гумористичними та музичними виступами. Крім того, в ефір вийшла актуальна програма "БайрактарNEWS", яка демонструє непереможність нації.

Про це повідомила прес-служба студії "Квартал 95".

Багато акторів долучилися до волонтерства, аби допомогти армії, територіальній обороні і переселенцям. 

Відео дня

"Кожен має боротися на своєму фронті, аби прискорити перемогу", - зазначають в "Квартал 95".

Зокрема, Женя Кошовий, Саша Пікалов, Юра Великий, Таня Песик, Юра Ткач та всі актори "Кварталу" займаються волонтерством, збирають кошти, стоять на захисті у теробороні. Нещодавно Саша Пікалов вступив до Національної Гвардії України. Попри це артисти виконують і свою основну роль - підтримують бойовий дух своїх прихильників. 

ВВ, Без Обмежень, Злата Огнєвіч, Олександр Пономарьов, Руслана, Макс Барських та "Квартал 95" відвідують захисників України на передовій. 

Українські зірки та актори студії "Квартал 95" підтримують бійців гумористичними та музичними виступами / Фото - студія "Квартал 95", facebook.com
Українські зірки та актори студії "Квартал 95" підтримують бійців гумористичними та музичними виступами / Фото - студія "Квартал 95", facebook.com

Крім того, для підтримки глядачів була створена програма "БайрактарNEWS", яка демонструє - залякати таку сильну націю неможливо. 

"Доки ми можемо сміятися над ворогом - він не переможе. Сміємося - отже не здаємося. Ми переможемо! Україна!", - додали в прес-службі студії "Квартал 95".

Нагадаємо, студія "Квартал 95" перерахувала півмільйона гривень на допомогу лікарям.

Вас також можуть зацікавити новини: