Сергій Лещенко та Анастасія Топольська / фото facebook.com/nastia.dj.ua

Виступ в Москві дружини члена наглядової ради «Укрзалізниці» Сергія Лещенка Анастасії Топольської та лаконічне виправдання колишнього журналіста-розслідувача обурили українських користувачів соцмереж.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.Тижня.

«Популярна діджей Настя Топольська з новим псевдо Шейс пробралася в «лігво ворога», 8 травня, коли вдома відзначали День пам'яті та примирення, вона зіграла на вечірці для російської ЛГБТ-спільноти в одному з московських клубів. Виклала всю цю красу в «Інстаграм» і викликала шквал коментарів і обурення в соцмережах. Починаючи від паралелей - а якби так Клавдія Шульженко, наспівуючи «Синий платочек», поїхала в 1943-му в Берлін виступати на якійсь вечірці? Закінчуючи питанням, а як взагалі потрапила в Москву? Якщо в зв'язку з поширенням коронавірусу в'їзд іноземцям туди практично заборонений», - йдеться в сюжеті.

Відео дня

Також наведені деякі коментарі користувачів:

«Нормально, коли українці їздять розважати громадян країни, що на нас напала? Особливо якщо розважає росіян дружина екс-нардепа та відомого журналіста, а тепер - член наглядової ради «Укрзалізниці» Сергія Лещенка?».

Українців обурив не тільки глузливий коментар А. Топольскої, а лаконічна реакція її чоловіка.

«Саме він, як журналіст, не раз описував негідну поведінку членів сімей українських політиків. А тут - обмежився коментарем, що його дружина поїхала підтримати меншість, яка страждає від Путіна і Кадирова. До людей публічних, які пропагують певні цінності, і дійсно вимог більше. Тому що, крім дружини екс-політика, на цій же вечірці запалювали ще кілька українських діджеєк. Але їх чоловіки не запевняють народ, що так популяризують Україну», - підкреслюється в сюжеті.