Українця не взяли до армії – він знайшов вельми оригінальний спосіб підтримати ЗСУ (відео)

Патріотичні гасла - лопатою по снігу. Житель Козятина на Вінниччині робить велетенські замальовки на підтримку ЗСУ. Його інструмент не пензель, а звичайна лопата. А замість полотна - сніг. Чоловік каже, так він підбадьорює жителів міста та підтримує віру в перемогу.

Як йдеться в сюжеті ТСН, на стадіоні 73-річний Петро Чорний старанно вимальовує велетенські літери зі снігу. Першим сніговим гаслом чоловіка стало "ЗСУ - наша надія і опора". Каже, малював, поки не змерз. А коли гасло подивився згори, зрозумів: треба малювати ще. 

Головний критик Петра - його дружина, яка уважно стежить за його творчістю з вікна 9-го поверху. Згодом поціновувачами таки творінь чоловіка стали усі сусіди у дворі. 

Та справжня популярність до Чорного прийшла тоді, коли ці написи зі снігу з'явилися у соцмережах. Коли почалося повномасштабне вторгнення, колишній залізничник хотів піти на фронт, та військкомат відмовив. Тож він вирішив хоча б так, своєю творчістю, підтримати ЗСУ й містян.

Як українці підтримують одне одного та ЗСУ під час війни

На Буковині батько загиблого військового облаштував комп’ютерний клас у школі, де раніше навчався хлопець. На цю справу віддав гроші, які отримав як компенсацію після втрати сина.

На Волині шестеро дітей загиблого українського воїна зворушили всіх своїм вчинком. Вони наколядували на Різдво 2075 гривень й передали їх на потреби ЗСУ.

А на Прикарпатті мати льотчика-винищувача Степана Тарабалки взялася облаштовувати оздоровчий центр для українських бійців.

Вас також можуть зацікавити новини: