Гроші діти передали на потреби ЗСУ / колаж УНІАН

У селищі Колки Волинської області шестеро дітей загиблого українського воїна зворушили всіх своїм вчинком. Вони наколядували на Різдво 2075 гривень й передали їх на потреби ЗСУ.

Це - діти полеглого у жовтні 2022-го року захисника Євгена Головчака, повідомляється у Facebook Колківської територіальної громади. Гроші принесла їхня мати Любов.

"Найщемливіше було отримати наколядоване від діток полеглого бійця Головчака Євгенія в сумі 2075 грн. Гроші привезла нам пані Любов, яка разом зі своїми рідними показує нам усім приклад справжньої мужності, відданості та любові до ближнього", – йдеться у повідомленні.

Відео дня

Усі кошти, зібрані дітьми Євгена, підуть на закупівлю всього необхідного нашим військовим, які перебувають на передовій.

Євген Головчак був солдатом 14 ОМБр імені князя Романа Великого. Загинув 8 жовтня, підірвавшись на міні. Це сталося за кілька днів до повернення додому.

Як родини, які втратили рідних на війні, допомагають Україні

Раніше вдова українського військового Анастасія Лепендіна, коли отримала державну компенсацію за смерть чоловіка, значну частину грошей передала волонтерам для підтримки ЗСУ

На Прикарпатті мати Героя України, льотчика-винищувача Степана Тарабалки взялася облаштовувати оздоровчий центр для українських бійців.

На Рівненщині Марія Пешко втратила на війні єдиного сина. І на спомин про нього зробила подарунок дітям-односельцям - сучасний спортивний майданчик.

У Луцьку мама загиблого бійця передала гроші для військових, які отримала після загибелі сина на війні. Відомо, що вона не знала, що її син пішов воювати - він казав, що поїхав на війну як волонтер.

Вас також можуть зацікавити новини: