Зброя зі смітника в Дніпрі / фото Борис Філатов

В Дніпрі на вулиці Сеченова знайшли мішок зі зброєю. Комунальники помітили його в смітнику під час прибирання. Всередині виявилися гранати, міни і тротилові шашки.

Цією інформацій поділився мер Дніпра Борис Філатов на особистій сторінці на Facebook. Він написав: "Дніпро — дивовижне місто. Тут навіть на Новий рік особливі "подарунки". Сьогодні комунальники, прибираючи сміття на Сеченова, знайшли в баку мішок гранат, мін і тротилових шашок. Представив колег до нагородження почесними грамотами та преміювання. За пильність".

Мер висловив надію, що СБУ і поліція знайдуть і покарають людей, які викинули вибухонебезпечні предмети в смітник. Філатов також опублікував фотографії знахідки. На знімках можна побачити гранату, три міни і купу тротилових шашок.

Відео дня
Зброя зі смітника в Дніпрі / фото Борис Філатов
Зброя зі смітника в Дніпрі / фото Борис Філатов
Зброя зі смітника в Дніпрі / фото Борис Філатов

Зброя на території України

СБУ в результаті контрдиверсійних заходів на кордоні з РФ в Чернігівській області виявила захований арсенал окупантів. Правоохоронці вилучили боєприпаси до артилерії, РСЗВ та протитанкового озброєння.

Під час обшуків скиту УПЦ МП у Чорнобильській зоні СБУ виявила незареєстровану зброю без відповідних документів.

Жінка в Київській області знайшла гранату у поштовій скриньці. На місце події прибули правоохоронці з вибухотехніками. Вони вилучили РГД-5 і детонатор типу УЗРГМ.

Вас также могут заинтересовать новости: