У Києві посилили заходи безпеки після того, як біля станції метро "Мінська" було знайдено й знешкоджено саморобний вибуховий пристрій.

Як повідомляє прес-служба Нацполіції Києва, під посиленим наглядом правоохоронців перебуватимуть не лише вулиці Києва, але й місця масового скупчення громадян, ринки, транспортні розв’язки, станції метрополітену.

Читайте такожПравоохоронці посилюють заходи безпеки у дев'яти регіонах: що зміниться

"У разі виявлення вибухонебезпечного чи підозрілого предмета слід терміново повідомити про знахідку правоохоронцям та надати максимально детальну інформацію. Категорично заборонено торкатися невстановлених предметів, розглядати чи самостійно їх розгортати. При цьому слід зберігати спокій та рівновагу, не провокувати паніку", - наголосили в поліції.

Також поліція Києва звертається до киян та гостей столиці з проханням бути уважними та обережними й, у разі необхідності, негайно телефонувати на спецлінію 102.

Як повідомляв УНІАН, у вівторок, 21 липня, біля станції метро "Мінська" у Києві стався вибух. Там знешкодили два саморобних вибухових пристрої методом підриву на місці.