У Києві знешкодили дві саморобні вибухівки / фото facebook.com/Vitaliy.Klychko

У Києві біля станції метро "Мінська" знешкодили два саморобних вибухових пристрої методом підриву на місці.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

"Щойно вибухотехніки знешкодили два саморобних вибухових пристрої на ринку "Мінський". Близько 12 години дня анонім повідомив по лінії 102 про замінування двох автокіосків за адресою Оболонський проспект, 26. Правоохоронці та вибухотехніки перевірили цю інформацію та виявили небезпечні предмети. (...) Вибухівку, закріплену між легковою автівкою та автокіосками, знешкодили", - написав Кличко.

Відео дня

Читайте такожУ Луцьку терорист захопив автобус із заручниками: всі подробиці (онлайн-трансляція)

Своєю чергою, як повідомляє прес-служба поліції Києва, правоохоронці знешкодили підозрілу коробку, знайдену біля одного з кіосків, що знаходиться поряд із станцією метро "Мінська" у Києві.

"Сьогодні поліцейські отримали інформацію щодо замінування площі перед станцією метро "Мінська" в Оболонському районі столиці", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що під час перевірки території вибухотехніки біля одного з кіосків виявили підозрілу коробку.

"Задля безпеки її було знешкоджено на місці. Рештки вилучено на експертизу. На місці продовжують працювати правоохоронці та перевіряти прилеглу територію".

Поблизу із станцією метро Мінська таки стався вибух. Поки невідомо, що саме вибухнуло, але нагадаємо, що раніше ми...

Опубліковано Киев ОперативныйВівторок, 21 липня 2020 р.

Як повідомляв УНІАН, у вівторок, 21 липня, в Києві почали евакуацію людей через загрозу вибуху. Зокрема, через підозрілий предмет евакуювали людей біля станції метро "Мінська". Також в мережі повідомляють про евакуацію людей з ТРЦ Ocean Plaza. Там надійшов дзвінок про мінування.