Мер Києва Віталій Кличко опублікував ролик, в якому показав, як виглядатиме нова рекреаційна зона в Оболонському районі столиці. Там, зокрема, облаштують велике укриття. Про це Віталій Кличко написав у своєму Telegram-каналі. 

"Сьогодні створюємо, як ви знаєте, нову рекреаційну зону, на яку вже очікують багато киян. Вона зʼєднає між собою парк Наталка, набережну та острів Оболонський, куди вестиме новий пішохідний міст. В рамках облаштування зони поруч, на вул. Прирічній, зводимо паркінг - і для безпеки, і для комфорту відвідувачів. Його підземна частина буде укриттям під час повітряних тривог. А наземна - спортивною зоною відпочинку", - заявив Віталій Кличко.

Мер Києва також наголосив, що зелені зони – це, зокрема, і місця психологічної реабілітації, що важливо під час війни.

"Ми робимо все, щоб навіть у складних воєнних умовах життя киян було комфортним і безпечним. Парки і зелені зони - це місця, зокрема, і психологічної реабілітації та відпочинку киян", - зазначив Віталій Кличко.

Раніше Віталій Кличко повідомляв, що будівництво пішохідного мосту на Оболонський острів ведеться за кошти, які виділила Києву в якості допомоги Метрополія Великого Парижа. Це цільові кошти, які можна використати лише на цей проєкт.