Завдяки сприянню та підтримці країн НАТО українські військові вже отримали 100 тисяч аптечок

Масштабний проєкт із закупівель тактичних аптечок профінансував німецький уряд, на чиє замовлення Київгума виготовила і відвантажила аптечки (АМЗІ) для Збройних Сил України. А всього з початку війни в Україні підприємство виготовило понад 350 000 аптечок. Компанія вже 7 років є офіційним постачальником тактичних аптечок на замовлення Міністерства оборони України.

Аптечка, яку високо оцінили українські військові, на 80% складається з продукції, виготовленої відомими українськими виробниками. А збирає та комплектує усі складники в "єдиний організм" виробник назофарингеальних повітроводів, джгутів "Омега", бандажів та оклюзійних пов’язок – ТОВ "КИЇВГУМА". У 2015 році компанія розробила власні повітроводи із запатентованою конструкцією та універсальні гумові джгути "Омега". А за декілька років поповнила свій асортимент "тактики" оклюзійними пов’язками та бандажами.

Відмінна риса тактичної аптечки КИЇВГУМА – аптечка розроблена військовими для військових. Окрім того, вона повністю відповідає вимогам НАТО, а виробник ТОВ "КИЇВГУМА" ще з грудня 2016 року має валідацію у реєстрі комерційних організацій NATO Support and Procurement Agency.

Відео дня
Завдяки сприянню та підтримці країн НАТО українські військові вже отримали 100 тисяч аптечок

Забезпечення ЗСУ 100 000 аптечок стало можливим завдяки донорській підтримці з боку європейських країн. Характерна ознака проєкту – допомога направлена не тільки на забезпечення військових, але й на підтримку української економіки. Виділені кошти були спрямовані на закупівлю українського виробу в української компанії. А це і робочі місця, і сплачені податки, і наповнення ринку валютою. А головне – забезпечення військових просто необхідними засобами для порятунку життя.

Завдяки сприянню та підтримці країн НАТО українські військові вже отримали 100 тисяч аптечок