Дебютний матч Девіда Бекхема за «Лос-Анджелес Гелексі» не приніс знаменитому англійському футболістові великої кількості позитивних емоцій: його новий клуб поступився лондонському «Челсі» в товариському поєдинку з рахунком 0:1.

Матч відбувся у суботу в Лос-Анджелесі у присутності 27 тисяч глядачів. Вболівальники спостерігали за грою нового кумира всього 12 хвилин, оскільки Бекхем, який ще не до кінця залікував травму щиколотки, вийшов на заміну в кінцівці зустрічі. А єдиний гол на 49-ій хвилині забив партнер Девіда по збірній Англії захисник Джон Террі.

Відео дня

Розповідаючи про свої відчуття після матчу, Бекхем зізнався, що «відчував сильні емоції». «Я гордий тим, як уболівальники прийняли мене. Зараз я не у формі, давно не тренувався, але я був вражений, як люди реагували на звичайне доторк до м`яча. Це було неймовірно», - передає слова 32-річного футболіста «Бі-Бі-Сі».

У одному з зіткнень Бекхему дісталося від новобранця «Челсі» Стіва Сідвелла. «Щиколотка розпухла, але щось конкретне можна буде сказати тільки завтра. Проте не думаю, що травма серйозна, за тиждень я буду в порядку», - відзначив півзахисник.

Українець Андрій Шевченко вийшов на другий тайм, але не зумів відзначитися.

"Лос-Анджелес Гелексі" - "Челсі" 0:1 (0:0)

Гол: Террі 49

"Гелексі": Кеннон, Робертс, Шавьєр, Гарден, Яжік, Джонс (Кірк, 55), Грей, Донован, Мартіно (Глінтон, 71), Павон (Вагінас, 60), Гордон (Бекхем, 77)

"Челсі": Чех (Кудічіні, 46), Феррейра (Обі Мікел, 46), Карвалью, Тері, Бен Хаїм (Д.Коул, 46), Райт-Філіпс (Шевченко, 46), Ессьєн, Лемпард (Сідуелл, 73), Малуда (Джонсон, 73), Дрогба (Хатчінсон, 88), Калу (Макелеле, 60)

Совспорт