Пассаж
Про це повідомляється на сайті газети "Комсомольская правда в Украине".

"Ми працюватимемо весь час, окрім днів матчів. Міліція нас попередила про те, які приїдуть уболівальники. Отже, ми вже побоюємося гостей. Працюватимемо, тримаючи руку на тривожній кнопці. Охорона теж готується - на час Євро її посилять удвічі. Напливу клієнтів ми не чекаємо, адже люди, які приїдуть сюди в мокасинах і шортах, не купуватимуть дорогі костюми. Зате безладів не уникнути", - цитує газета слова адміністратора одного з дорогих бутіков одягу біля Головпоштамту.

Водночас, за інформацією газети, магазинчики з недорогими речами на Хрещатику збільшили кількість поставок удвічі. "Враховуючи те, що час завезення товару під час матчів проходитиме тільки вночі (з третьої до шостої), то запаси одягу роблять вже зараз", - пише видання.

Відео дня

Продавці і охоронці двох ювелірних магазинів, розташованих біля виходу з метро "Хрещатик", теж готові нести службу цілодобово і в посиленому режимі. "Хто знає, що там на думці у цих фанів! А тут золото, діаманти. У цій фан-зоні пиво литиметься рікою, тому ми посилимо і пильність, і чисельність нашої охорони", - цитує газета одного з охоронців ювелірного магазину.

"У спортивному магазині відомого світового бренду, який виступив офіційним спонсором чемпіонату, товарооборот збільшили одразу у 7 разів. Вже зараз сюди масово йдуть іноземці, а під час Євро продавці чекають на аншлаги", - повідомляє газета.